• Office Campus  .

    North Charleston, SC

     

    Walker Concepts was commissioned to create a preliminary design for a new office and warehouse for an outdoor advertising agency.  The new local office needed to integrate with the lower density urban setting and provide parking on site.

     

    The design splits the program into two buildings, a warehouse and an office.  Each flanks a major street with the parking hidden towards the interior of the lot.

     

    Strong axes connect the two buildings, the parking lot and the garden.  These exterior axes extend inside and become interior "streets"  allowing for collaborative spaces and places to showcase the companies work both indoors and out.

Proposed Office Campus Front
Proposed Office Campus Aerial
Proposed Office Campus Park
Proposed Office Campus Parking
Proposed Office Campus Interior

Next

Proposed Office Campus Parking
Proposed Office Campus Interior
Proposed Office Campus Front
Proposed Office Campus Aerial
Proposed Office Campus Park
Proposed Office Campus Front
Proposed Office Campus Aerial
Proposed Office Campus Park
Proposed Office Campus Parking
Proposed Office Campus Interior